Væghængte hæve sænkeborde

Et væghængt hæve sænkebord fylder ikke så meget, så du kan spare plads på kontoret, i klinikken, og hvor du nu ønsker. Stel og bordplade kan købes uafhængigt af hinanden, hvilket gør, at du kan få det look, som du ønsker.

Har du et lille kontor, hvor du gerne vil udnytte pladsen bedst muligt, er det oplagt at sætte et væghængt hæve sænkebord op. Det er monteret på selve væggen og fylder derfor ikke særlig meget. Bordet kan også bruges i en butik, klinik eller lignende, hvor der er brug for en lille arbejdsplads, der både kan bruges siddende og stående.

Det væghængte bord har den fordel, at der ikke er nogen ben i vejen, når du skal sidde ved det. Det gør det mere behageligt at sidde i den stilling, som du foretrækker. Derudover gør det det også nemmere for rengøringspersonalet at gøre rent – det er jo altid rart at kunne glæde dem.

Tilbage til hæve sænkebord forside

Det skal du tænke over, når du køber et væghængt hæve sænkebord

Når du skal vælge et væghængt hæve sænkebord, skal du først og fremmest tænke over, om det skal monteres helt ind til væggen, eller om det skal monteres lidt ud fra væggen. Hvis der er lister eller en radiator at tage hensyn til, er det sidste nødvendigt. Er der mulighed for at montere det helt ind til væggen, er det dog en god ide for dig, da det vil se meget elegant ud.

Derudover skal du også være opmærksom på, hvor stor en belastning dit bord skal kunne klare. Det er meget forskelligt, hvor mange kilo de forskellige væghængte hæve sænkeborde kan klare. Det kan være alt mellem 50 og 100 kilo. Vil du være på den sikre side, kan du vælge et bord, der kan klare 100 kilo, men i mange tilfælde vil et bord, der kan klare 50 kilo også være nok. Ofte skal du jo ikke have andet end din computer på det.

Saml selv dit væghængte hæve sænkebord

Hos mange firmaer har du mulighed for at købe bordpladen og vægmonteringen hver for sig. Det er med til at gøre, at du kan skabe lige præcis det look, som du ønsker. Har du hæve sænkebordet hængende et sted, hvor der også kommer kunder, er det særligt vigtigt for dig, at du får skabt et flot look.

Du kan vælge bordplader med mange forskellige overflader. Det kan være en MDF-plade, der er dækket af laminat eller det kan være en træsort, der er behandlet, så træet står tydeligt frem, men hvor det også kan holde til, at du står og arbejder ved det. Ønsker du en helt særlig form for bordplade, kan du få den speciallavet.

Også i forhold til stellet kan du vælge mellem flere forskellige. Som regel vil det enten være et aluminiumsfarvet eller et sort stel.

Vær opmærksom på, hvor stor en plade du har brug for

Selve bordpladen til det væghængte hæve sænkebord har du mulighed for at få i flere forskellige størrelser. Dermed kan du nemt finde et i den størrelse, der passer til dig.

Det kan være meget forskelligt, hvor stor en bordplade du har brug for, alt efter hvad du bruger bordet til. Skal du bare have en bærbar computer på det, behøver du jo ikke en særlig stor bordplade, men har du brug for flere skærme, tastatur og for eksempel opbevaring af papirer, kræver det pludselig langt mere plads.

Et væghængt hæve sænkebord er altså for dig, der gerne vil have et bord, der ikke fylder så meget, og hvor du selv i høj grad har mulighed for at sammensætte det, så det kommer til at se ud, som du ønsker.