Det er igen blevet sommer, og vi valfarter afsted til vores sommerhus, hvor det meste af sommeren skal tilbringes. Når vi kommer derhen, ser vi, at vejret ved kysten har været hårdt ved husets ydre, hvilket er en oplagt mulighed for at få givet det en ny omgang billig maling. Det behøver ikke være et langt og kedsommeligt projekt, så få gerne samling på venner eller familie og få en hyggelig weekend ud af det. Når man først er i gang, plejer det at være meget hyggeligt og meditativt. Læs mere her om, hvor du får billig maling, pensler og alt andet du skal bruge.

Gør haven klar til havespil

Man kan næsten ikke sige sommerhus uden at sige havespil. De gode dage i sommerhuset er de dage, hvor man kan være ude i solen fra morgen til aften. Som underholdning anskaffer mange sig diverse havespil, men der findes intet værre end, hvis underlaget ikke er til at spille på. Så få gang i græsslåmaskinen og få luget ud i bedene, så haven er helt og aldeles klar til alle slags havespil.

Byg jeres egen bålplads af materialer fra området

Dagen behøver ikke slutte, når solen går ned. En oplagt måde at gøre dagen længere er ved at tænde op i et bål i haven. Dette kan gøres nærmest gratis. Find nogle store sten nede ved stranden og placer dem i en cirkel, disse kan bruges til at sidde på rundt om bålet. Find noget grus, sand og mindre sten til at udforme selve bålpladsen. Til sidst kan man finde et par lange pinde, og så mangler man egentlig kun en dej eller et par skumfiduser for at have en hyggelig aften med snobrød og ristede skumfiduser sammen med familien.