Når du er studerende, kommer du automatisk til at bruge rigtig meget tid i hjemmet på at læse op på pensum og skrive opgaver. Det er en stor del af et studieliv, og derfor kan du lige så godt give dig selv de bedste betingelser for at få et godt studiemiljø omkring dig. Du kan også få flere tips hos simon from. Læs med her og find ud af hvordan.

Investér i et hæve-sænkebord

Du vil næsten med garanti aldrig komme til at fortryde at have investeret i et hæve-sænkebord. Det er et fantastisk møbel at studere ved, da du får givet en masse muligheder for at sidde og stå i forskellige positioner. Med et hæve-sænkebord er det helt slut med smerter i ryggen efter at have siddet i dumme positioner i flere timer om dagen. Køb en rigtig god stol, måske endda en ergonomisk kontorstol, til dit nye bord. Det er her, du sikkert vil komme til at bruge lang tid i forbindelse med dit studie.

Finde kreative måder at studere på

Selvom du har fået dig et godt bord og en lækker stol, behøver du ikke altid sidde her og læse. Det kan være godt for hovedet at læse og skrive nye steder. Så bevæg dig afsted med din computer og dine bøger. Det kan være på en café i nærheden eller i en park, hvis vejret tillader det. Det vigtigste er at skabe nogle nye rammer, så nu kan få fornyet til motivation og koncentration. Find lige netop det sted, som passer bedst til dig og dine behov. Du kan jo overveje, om det er vigtigst for dig at du kan købe mad og drikke ligesom på en café, eller om du går mere op i at du kan få ro.

Lav en tidsplan

Du kommer til at have en masse læsestof fra dag til dag, og sommetider kan det være ekstremt svært at få til at hænge sammen i hverdagen. Det kan være en idé at lave en tidsplan, så du får et bedre overblik over, hvad du skal nå og hvordan du skal nå det. Det er også en måde for dig at arbejde koncentreret. Du kan eksempelvis sætte 30 minutter af for derefter at holde en pause. Så ved du, at i den halve time skal du knokle løs. Find ud af, hvad der fungerer for dig.