Manuelle hæve sænkeborde

Manuelle hæve sænkeborde kan bruges til en række forskellige formål og ikke kun som skrivebord. Bordet er meget fleksibelt, da det ikke kræver tilslutning til strøm, fordi bordpladen kan vippes, og fordi det kan indstilles i præcis den højde, som du ønsker.

Har du brug for at kunne arbejde både stående og siddende? Måske har du et arbejde, der kræver, at du nogle gange står, andre gange sidder. Måske vil du gerne gøre noget godt for din ryg, så du ikke kommer til at overbelaste den ved at sidde i den samme stilling hele dagen.

I alle tilfælde er det værd for dig at investere i et manuelt hæve sænkebord. Det er et bord, som du hæver og sænker ved håndkraft. Der er et håndtag, som du kan skrue på, så det kommer enten op eller ned i højden.

Du kan få bordene i en række forskellige størrelser og har også mulighed for at få dem med og uden hjul. Dermed er det altså meget nemt for dig at finde et manuelt hæve sænkebord, der passer til dit behov.

Tilbage til hæve sænkebord forside

Manuelle hæve sænkeborde kan bruges i mange sammenhænge

Med et manuelt hæve sænkebord kan du bruge bordet til en lang række forskellige former for arbejde. Først og fremmest kan du selvfølgelig bruge det som et skrivebord. Der kan det komme ned i en højde på omkring 64-65 centimeter alt efter, hvilken model du vælger. Når du skal indstille bordet, skal du sørge for, at du kan sidde med ret ryg og have armene i en vinkel på 90 grader, når underarmene hviler på bordet.

Et manuelt hæve sænkebord kan dog også bruges til mange andre former for arbejde. Det kan for eksempel være et godt bord til en konference, hvor folk står op ved mindre borde og taler mere uformelt med hinanden.

Har du brug for at vise nogle varer frem, er det manuelle hæve sænkebord også perfekt, da det kan indstilles i den højde, der passer til kunderne. Det kan for eksempel være til smagsprøver på dine varer, hvor det gerne må være lavt, så kunderne kan overskue udvalget.

Stor fordel, at bordet ikke kræver strøm

Når du skal rykke rundt på bordet eller måske lige frem have det med på messer og konferencer, er det en klar fordel, at du kan indstille bordet uden brug af strøm. Det gør bordet langt nemmere for dig at have med, når du ikke først skal til at koble bordet fra, men bare kan sætte det direkte ud i bilen.

Det gør selvfølgelig også bordet meget lettere at sætte op, da du ikke behøver at bekymre dig om, om der er strøm, der hvor du skal stå. Bordet er ofte centralt på en messe eller konference, derfor er det vigtigt, at du kan få det på plads som noget af det første. 

Overvej et bord med vip

Når du vælger et manuelt hæve sænkebord, er det en god ide for dig, at du overvejer et bord med vip. Når bordpladen kan vippes, kan du få en langt bedre arbejdsstilling, når du står op. Det gælder ikke mindst, hvis du arbejder ved en computer, eller hvis du tegner i forbindelse med dit arbejde.

Når du står op ved bordet, skal du også sørge for at have en ret ryg, at have skuldrene nede og at kunne have armene i en vinkel på 90 grader, når de hviler på bordet. Når bordet er horisontalt, kan du dog nemt komme til at stå og bøje dig ind over det. Det er ikke sundt for din ryg. Ved at have et vip på bordet vil du kunne holde ryggen rank, mens du arbejder.

Manuelle hæve sænkeborde er altså for dig, der har brug for et fleksibelt bord, der kan bruges mange steder, som ikke er afhængigt af strøm, og som kan vippes, så det passer til dit arbejde.