Hjørne hæve sænkeborde

Et hjørne hæve sænkebord er skabt til at stå i et hjørne. Det er med til at gøre, at I kan udnytte pladsen på kontoret bedst muligt. Du kan dog også sætte bordene i en klynge, så I har mulighed for alle at sidde og se ind mod hinanden. Læs her om, hvordan du vælger det rette hjørne hæve sænkebord.

Er kontoret ikke så stort, og vil I gerne udnytte pladsen bedst muligt, kan et hjørne hæve sænkebord være løsningen. Det er skabt særligt til at stå i et hjørne, hvilket gør det nemt at få plads til bordet, samtidig med at du kan få glæde af at have et bord, der kan hæve og sænke sig alt efter, hvad du har brug for.

Det er dog ikke kun, hvis du vil have bordet stående i et hjørne, at du kan bruge et hjørne hæve sænkebord. Det kan du også, hvis du gerne vil skabe en klynge på fire personer, der sidder ind mod hinanden. Når I sætter fire hjørneborde sammen, kommer I alle til at sidde og se ind mod midten – frem for at sidde og se på den person, der sidder lige over for.

Udover at hjørne hæve sænkebordet er nemt at placere i et hjørne, er det også nemmere for dig at komme ind til bordet og bruge hele bordet. Hjørne hæve sænkeborde har typisk en midterbue, der gør, at du kan komme tættere på bordet.

Tilbage til hæve sænkebord forside

Sådan finder du det rette hjørne hæve sænkebord

Når du har bestemt dig for, at du gerne vil have et hæve sænkebord, der kan stå i hjørnet, skal du overveje, om du har brug for et to leds eller tre leds bord. To leds bordene vil være fine til de fleste, men hvis du er højere eller lavere end normalt, vil du have brug for et tre leds bord. Det kan dels komme højere op, dels sænkes længere ned.

Derudover bør du selvfølgelig også overveje materialetypen. Du kan få hjørne hæve sænkeborde i en lang række forskellige former for materialer. Går du efter et bestemt look på kontoret, vil du derfor sagtens kunne skabe det ved at vælge den rette bordplade.

Er et hjørne hæve sænkebord ikke alt for dyrt?

Måske har I stadig gammeldags skriveborde, fordi du er bange for, at det kommer til at blive for dyrt at anskaffe hæve sænkeborde. Bordene fås dog i en lang række prisklasser. Derudover har du også mulighed for at købe dem brugt.

Når dine ansatte har mulighed for at rejse sig op, er det dog også med til at gøre, at de kan holde deres kroppe sundere. Det kan være med til at forebygge, at de skal sygemeldes i længere tid på grund af problemer med ryggen eller skuldrene. Det vil også være en besværlig omgang for virksomheden, derfor er det værd for dig at overveje, om det ikke er mere værd for dig at bruge pengene på bordet.

Derfor er et hæve sænkebord en god ide

De fleste, der har et stillesiddende arbejde, ved godt, at de løbende bør rejse sig op. Dermed kan de få gang i blodcirkulationen og få strakt ryggen, så de ikke får problemer med den. Mange, der sidder ned hele dagen, oplever netop problemer som dårlig ryg og ømme skuldre. Det kan til dels afhjælpes med et hæve sænkebord.

Både når du står, og når du sidder ved et hæve sænkebord, er det vigtigt, at du sørger for, at din ryg er rank, du har skuldrene nede, og at dine albuer har en vinkel på 90 grader, når du hviler underarmene på bordet.

Et hjørne hæve sænkebord er derfor det rette bord for dig, der ønsker at gøre noget godt for din krop, samtidig med at du udnytter pladsen på kontoret bedst muligt.

Hæve sænkebord guiden

En del af KH Online Medier
Vesterbrogade 20
1620 Kbh V
CVR: 37103012

Traumer kan sætte sig i kroppen

Traumer kan sætte sig i kroppen

Der er mange, der, uden at vide det, lider af uforløste traumer i kroppen. Det kan være traumer, der er opstået i voksenlivet, ved at man f.eks. har været ude for en ulykke eller et trafikuheld. Men det kan også være af mere dybdegående karakter, hvor man har oplevet...

read more
Fra sociale medier til fysisk butik

Fra sociale medier til fysisk butik

I mange år så vi, at virksomheder allerede havde en fysisk butik, hvorefter at de fik en webshop. Det er klart, at det i mange år var det mest normale, fordi før internettet havde man en fysisk butik, hvis man ville sælge til kunder. Men i dag ser vi, at det går begge...

read more

Design selv din RAMWERK reol

Drømmer du om fuldstændig selv at kunne designe dit eget hjem? Så bør du forsøge at starte i det små. Dette kan du bl.a. gøre ved at designe din egen reol fra RAMWERK. RAMWERK-reoler fås i mange forskellige afstøbninger. Du kan få en væghængt reol, men du kan også få...

read more