Det gode håndværk er du bestemt ikke alene om at dele kærligheden for. Der er noget helt særligt over at lade fingrene glide henover en bordplade af massivt træ, der er bygget fra bunden. Hvad enten du har en moderne eller mere klassisk indretning, ville et skræddersyet snedkerkøkken eller håndlavede møbler klæde dit hjem. Udsmyk dit hjem med nøje afstemte møbler og køkkener, der passer lige nøjagtigt til jeres hjem, fra Handcrafted Interior.

 

Der er noget ganske unikt over et godt håndværk. Om det er kvalitetsmaterialerne, den tid der lægges i arbejdet, fornemmelsen eller noget helt fjerde, er der ingen diskussion om at det er lækkert. Få for eksempel monteret et håndlavet snedkerkøkken, der tilpasses nøjagtigt til de specifikke mål i jeres hjem. Eller pynt stuen med unikke og håndbyggede møbler i rene designlinjer.

Håndbyggede møbler og køkkener med et unikt præg

Står du og overvejer en investering i nye møbler eller et nyt køkken, er snedkerkøkken i træ et oplagt valg. Der bliver hos Handcrafted Interior altid arbejdet med den dybeste passion og respekt for træet. Du kan derfor forvente materialer, bordplader, skabs- og skuffelåger af den højeste kvalitet. Deres træ, og andre materialer, udvælges nøje med øje for æstetik og et unikt særpræg.

 

De snedkerkøkkener der tilbydes hos Handcrafted Interior adskiller sig fra almindelige standardmoduler og materialer. De dygtige snedkere lader sig nemlig ikke begrænse af standardmodulers mål, der sjældent passer til de egentlige proportioner i dit køkken. Med det skræddersyede snedkerkøkken, får du et køkken der er nøje beregnet og afmålt specifik til dit køkkens mål. Gå på opdagelse i universet af unikke og håndlavede møbler og køkkener hos Handcrafted Interior.

 

Hold dig bestemt ikke tilbage fra at realisere dine drømme om et køkken, der passer som en hånd i en handske til dit hjem. Alle de vigtige funktioner som et køkken indeholder, skal også kunne fungere optimalt. Derfor skal forholdene også være i orden, og ikke spænde ben for at du kan realisere dine drømme om det perfekte køkken.

Hvilket håndværk passer til min indretningsstil?

Indretningsstilen i dit hjem, er en helt sag for sig selv. En ting er gode, kvalitetsmøbler og et lækkert køkken, et andet er den overordnede æstetik. Er du i tvivl om hvilke møbler, eller hvilket køkken der passer til din personlige stil, så frygt ej.

 

Hos Handcrafted Interior finder du et væld af forskellige designs og stilarter. Om du er til et klassisk udtryk eller et mere moderne look, så finder du garanteret noget til din smag. Undersøg bl.a. deres gennemtænkte designlinjer:

  • KONTUR
  • WINDSOR
  • SHAKER
  • KBH
  • TAPPED
  • SUMMIT
  • CLEAN
  • RUM

Blandt de forskellige designlinjer, finder du møbler og køkkener i samme gode kvalitet, men bredt repræsenterede stilarter til lige netop din smag.