Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Når man tænker på et hæve-/sænkebord, tænker man nok hovedsageligt på professionelt indrettede kontorer og moderne arbejdspladser med højt til loftet og fokus på medarbejderes velfærd. Hæve-/sænkeborde kan dog sagtens fungere til hjemmebrug. Et hæve-/sænkebord kan forbedre blodcirkulation, genoprette positur og afhjælpe ryg- og knæsmerter. Ligegyldigt om du ønsker det til privat eller professionelt brug, er et hæve-/sænkebord en god investering både for helbred, koncentration og komfort.

Et bedre helbred med hæve-/sænkeborde

En lang dag siddende ved et skrivebord kan give problemer med helbredet. Det er bedst for den menneskelige krop at stå op mest muligt, men de fleste af os sidder mere ned end vi går og står i løbet af vores hverdag. Derfor kan det være svært at vænne sig til at stå ved et hæve-/sænkebord, da ens krop vil have svært ved at stå så meget op. Tag det derfor langsomt, når du får dit nye hæve-/sænkebord hjem. Bordet skal indstilles, så du kan hvile underarmene på bordpladen, og samtidig bøje albuerne 90 grader. Vær opmærksom på ikke at læne dig ind over bordet eller låse knæene.

Er du særdeles høj eller lav, kan et hæve-/sænkebord især være godt for dit helbred. De fleste borde er lavet til den gennemsnitlige højde, men er du eksempelvis lavere end gennemsnittet, kan du få spændinger i skuldre og ryg af at sidde ved et almindeligt skrivebord. Er du højere end gennemsnittet, kan det føre til ubehag i ben og hofter, og det sker også at du vil krumme i ryggen. Hæve-/sænkeborde er selvfølgelig også bygget efter hvad den gennemsnitlige højde behøver, så du bør være opmærksom på indstillingerne på det specifikke bord, som du vil investere i.

Spar penge og skån miljøet – køb brugt

Et hæve-/sænkebord kan godt koste en del, og derfor kan det være rart at købe et sådant bord brugt. Et hæve-/sænkebord er ganske enkelt et elektrisk bord, men ikke alle er skabt lige. Så i stedet for at købe en af de billigste modeller på markedet, kan du lige så vel investere i et brugt kvalitetsbord. Hos jkOffice kan du finde rigeligt med hæve sænkeborde, som ikke kommer til at koste dig en formue, men som til gengæld kan holde længe, og som er lavet i god kvalitet.

Ved at investere i et hæve-/sænkebord til privat brug gør du ikke kun noget godt for dit helbred, men også for miljøet. Et hæve-/sænkebord kan også bruges til andet end skrivebord. Såfremt hæve-/sænkebordet har den rigtige form, kan du eksempelvis bruge det i stedet for et almindeligt spisebord. Således kan du få en mere afslappet tone i spisestuen, når du har gæster. Et højere bord kan også være en god løsning til aflastningsbord.