Når solen står højt på himlen og varmen bager ned over din have, ved du, at sommeren er kommet. Når sommeren kommer, er det bl.a. tid til strandture og andre eventyr, men sommeren er dig først og fremmest en tid for hygge på terrassen med venner og familie.

Der er ikke noget som at sidde på terrassen i haven og nyde de lange sommeraftener, mens grillen buldrer i baggrunden, og god mad og lækre drikke står på havebordet foran. Sommer er med andre ord lig med terrasseliv, og hvis du ikke har en terrasse, går du derfor glip af noget af det bedste, sommeren har at byde på.

En god terrasse skal være indbydende og skabe de perfekte rammer for sommerhyggen, hvorfor du med fordel også kan vælge at opgradere den gamle, hvis den er blevet slidt og trist at se på. Men hvilken terrasse skal du vælge?

Hvis du vil skrue helt op for hyggen og få en terrasse, som skaber naturlige varme rammer om de lange sommeraftener, skal du overveje at vælge en træterrasse. Du finder alt i terrasser og terrassebrædder hos Wimex, hvor du bl.a. kan få en terrasse i ægte sibirisk lærketræ.

Derfor skal du vælge en træterrasse

Det er selvfølgelig op til dig selv, hvilken terrasse du vælger. Men hvis du gerne vil prioritere hygge over alt andet, er en træterrasse i eksempelvis sibirisk lærk ikke til at komme udenom. Træ kan bare noget andet end de klassiske betonfliser, da træet er med til at give et meget varmere og langt hyggeligere udtryk til din terrasse, fordi træets naturlige look skaber en stemning, som ikke kan efterlignes med andre materialer.

Træ er også rarere at gå på i bare fødder, mens du får et 100 % giftfrit naturprodukt, som både er lækkert at se på og røre ved.