Når man arbejder hjemmefra på et hjemmekontor, har man selv ansvar for sin arbejdsdag. Dette betyder også, at man selv har ansvar for, at man skaber en arbejdsdag, som er effektiv og motiveret. Noget der kan hjælpe dig med dette, er hvis du får et hæve-sænkebord. Du kan læse mere om fordelene ved et bord som dette, ved at læse videre her.

Afveksler arbejdsstillinger

Der kan være en hel del forskellige fordele, hvis du vælger et købe et hæve- sænkebord som en ny tilføjelse til dit hjemmekontor. Denne form for kontorbord giver muligheden for nemt at hæve og sænke bordets højde. Det betyder altså, at du kan hæve bordet til en højde, der gør det muligt at arbejde stående.

Det giver dig altså en mulighed for at afveksle mellem siddende og stående arbejde, hvilket kan være enormt rart, så du ikke er tvunget til at sidde ned og arbejde hele dagen. På den måde øger du også blodcirkulationen i kroppen. Køb dit hæve-sænke bord hos Dansk Kontordesign her, og opdag, hvor stor en forskel det kan gøre for din arbejdsdag på hjemmekontoret.

Mindsker risiko for skader

Et hæve- sænkebord har flere fordele end blot at give dig muligheden for at afveksle mellem forskellige arbejdsstillinger. Et bord som dette vil nemlig også kunne forbygge mod skader i ryg, nakke, skuldre og læn. Disse skader kan forekomme, hvis du hver dag sidder for et skrivebord, der ikke har den rigtige højde. Med et hæve- sænkebord kan du indstille bordets højde efter dine behov.

En anden grund til, at dette bord mindsker risikoen for disse skader er, at du igen har muligheden for at arbejde stående. På den måde vil du altså ikke få ondt af at sidde ned hele dagen. Dette er altså fordele du vil opleve, hvis du får et hæve- sænkebord til hjemmekontoret.