Hvis du arbejder meget hjemme, bør du overveje at få et hævesænkebord. Det kan være en stor fordel for dig, hvis du sidder ned i mange timer i løbet af dagen og arbejder. Selvom du måske har et ude på din arbejdsplads, kan det være en god idé at have et hjemme også, hvis du har hjemmedage på dit arbejde. Selv hvis du tænker, det ikke er nødvendigt, fordi ikke sidder der så ofte, kan det gøre en stor forskel for dig både psykisk og fysisk.

Du kan finde hævesænkeborde hos mange forskellige udbydere. Der er for eksempel et stor udvalg, som du kan vælge imellem her. Det er let at bestille bordet direkte hjem, så du kan få det ind på kontoret med det samme.

3 fordele ved et hævesænkebord

hvis du er i tvivl om, hvorvidt du egentlig har brug for et hævesænkebord til hjemmekontoret, så får du her 3 fordele ved det.

  1. Tilpas til din højde: Et almindeligt skrivebord er ikke nødvendigvis tilpasset til din stol eller højde. Med et hævesænkebord kan du altid tilpasse højden af bordet til din siddestilling, så du ikke får ondt i nakken eller ryggen, fordi det ikke passer til dig. I slemme tilfælde kan en dårlig siddestilling lede til længerevarende arbejdsskader, som kan blive alvorlige for din fysik.
  2. Mulighed for mere bevægelse: Med et hævesænkebord kan du hæve bordet, så du kan stå op i løbet af dagen. Det er en stor fordel for dig, da det får gang i blodcirkulationen og fedtforbrændingen. Hvis du bruger mange timer på arbejde, kan det være en god idé at flette noget bevægelse ind, da der ellers ikke er meget tid til motion. I stedet for at sidde ned hele dagen, får du bevæget dig lidt, mens du arbejder. Motion er både en fordel for dig fysisk og psykisk.