LED har efterhånden slået sig fast som fremtiden inden for belysning. Dels da selve lyset er bedre end den klassiske glødelampes. Dels da LED er mere energivenlig belysning end meget af det gamle. Og dels fordi LED-lys giver dig mulighed for at lave flotte lysopsætninger, hvor du placerer LED spots på en måde, så du får en optimal belysning i dit badeværelse og kontor.

LED spot indendørs – ja tak

Ønsker du et LED spot indendørs, kan du få dem som indbygningsspots af høj kvalitet. Disse fylder minimalt i rummet og gør netop, at lysopsætningen virker professionel. Desuden byder disse ind med lang levetid – visse komponenter, fx chips i armaturet, kører upåklageligt i hele 50.000 timer. Køb indendørs og udendørs LED spot her – for de er superbillige og udskiftelige.

LED spots kan du også bruge udendørs

Du kan selvfølgelig også få LED spots udendørs, hvis dit hæve-sænkebord inde på kontoret nu ikke er det eneste sted, du vil give effektiv belysning. Både et indbygningsspot, en udstående lampe med cylinderform (dvs. ”pukket”) og sokler kan du finde, der tåler både kulde og en vis fugtighed. Belysning, der trods dens størrelse gør det let at navigere udendørs en mørk aften.

Få skarp og energivenlig belysning

Derfor er et LED spot, evt. flere, en udmærket løsning, hvis du står med behov for belysning, der lader dig skelne godt og vel de samme detaljer som dagslys. Som sagt er LED-lys mere energivenligt end konventionelle lamper, så du sparer også lidt på elregningen i sidste ende.

Tjek tilbud på LED-lys i dag

Trods LED spots rent designmæssigt ikke er så prangende og virker meget minimalistiske, kan du alligevel finde stor variation på tværs af former og funktioner spots imellem. Du kan derfor gøre dig selv en stor tjeneste ved at gå på udflugt i udvalg inden for LED spots allerede i dag.