Bordepladen i sig selv er vigtigt får udseendet af bordet og skaber det største indtryk når man ser et bord. Men når det er sagt så er er understellet også meget vigtigt for udtrykket af et bord. Bordet kan være nok så fint men hvis bordbenene ikke passer til bordpladen, kan det være ødelæggende for udtrykket af bordet. Derfor er det vigtigt med nogle flotte bordben til en bordplade. Om bordbenene er af træ eller metal skaber helt forskellige udtryk afhængig af, hvad man vælger.

Justerbare, smarte bordben

Der er indimellem brug for nogle andre typer af borde end hæve-sænkeborde i et kontormiljø, på en arbejdsplads eller i hjemmet. Eksempelvis et sofabord eller et almindeligt bord og der kan det overvejes, hvilken type bordben der skal bruges til det bord. Derudover kan mange af disse bordben også indstilles, så de får den helt rette højde til det bord, du skal bruge. Da de er justerbare, kan de også give helt forskellige udtryk afhængig. Derudover er der et væld af forskellige bordben i forskellige former, farver, materialer og design så du kan gå på opdagelse i det store udvalg af bordben. Har du endnu ikke fundet den rette bordplade kan det også findes på hjemmesiden

Et hav af muligheder for bordben

Skal du finde det helt rette understel til dit bord? Så gå på opdagelse i det store hav af muligheder inden for understel og bordben, som du finder på siden her. Der er både bordben, der giver et mere diskret udtryk, de mere bombastiske bordben samt bordben af en mere klassisk stil. Derudover findes bordbenene både i træ, metal og sort metal. Der er understel og bordben til enhver smag og til enhver type af bordplader. Så der er altså rig mulighed for at fuldende det udtryk, du synes, bordet skal have.