Det er vigtigt med et godt kontor – uanset om det er hjemmekontoret eller det på din arbejdsplads. Men selv hvis du indretter kontoret med ergonomisk kontorstol og smart hæve-sænkebord, kan du komme til at mangle plads. Og så er det smart at kende et billigt sted, hvor du kan booke praktiske kontor- og mødelokaler!

Det er dyrt at have butik eller virksomhed i København. Huslejen er tårnhøj, og det kan derfor hurtigt blive dyrt at have faste kontorrum. Derfor vælger mange at indrette sig godt derhjemme med en god siddeplads og et smart hæve-sænkebord.

Og hvis du kun sjældent holder møder med store grupper af mennesker, giver det heller ikke mening at indrette et mødelokale. Men hvad så, når du skal holde et møde?

Det er her, at det ofte kan betale at leje sig ind et andet sted. Og her er Hos Norup på Roskildevej 46 i hovedstaden en af de billigste muligheder!

Til dig, der har brug for fleksibilitet

Har du en lille virksomhed? Eller er du startet som selvstændig? Så er fleksibilitet uden tvivl en af nøgleordene, der får din hverdag til at fungere. Og hvis du pludseligt har et møde med en gruppe investorer eller en kunde, er det netop vigtigt med gode mødelokaler. Her kommer Hos Norup ind i billedet.

Hos Norup udlejer billige, men behagelige og pæne mødelokaler i København. Og de har et rum til enhver lejlighed – uanset om I bliver 2, 10 eller 30 personer.

Der findes også flere andre udlejere i hovedstaden. Men hvis du gerne vil have fleksibilitet, bør du vælge et firma med flere forskellige muligheder. På den måde kan kunderne møde dig samme sted hver gang.

Billige mødelokaler på Frederiksberg

Som sagt er staden et af de dyreste steder at have adresse i Danmark. Og det gælder også, hvis du gerne vil leje et møderum eller kursuslokaler. Og på attraktive og flotte Frederiksberg er priserne sjældent lavere end i centrum. Så det er derfor, at Hos Norup er en unik mulighed for gode lokaler til en billig pris.

Fordelen ved Hos Norup er desuden, at du kan leje faciliteterne i blot et par timer – uden at skulle booke hele dagen. Og det er rart, hvis du ikke har meget luft i budgettet. På den måde betaler du nemlig kun for den tid, du skal bruge lokalet.

Udvid kontoret – book et mødelokale

Når du arbejder meget ved en computer, er dit kontor alfa-omega. Det er vigtigt, at du har pæne og rene omgivelser. Det er vigtigt, at du har en god og ergonomisk kontorstol. Og det er vigtigt med et ordentligt skrivebord som f.eks. et hæve-sænkebord.

Men det er også vigtigt, at du ved, hvor du kan møde dine kunder og samarbejdspartnere. Og hvis dit kontor er småt, må du udvide det!

Derfor er det en god idé at tjekke de forskellige udlejningsmuligheder – hvad koster det? Hvor fleksible er de? Hos Norup er et oplagt valg, hvis du gerne vil have pæne omgivelser til en overkommelig pris med mange forskellige valgmuligheder.

Book et rum, og så kan du trygt organisere et møde med dine kunder og investorer!