Drømmer du om fuldstændig selv at kunne designe dit eget hjem? Så bør du forsøge at starte i det små. Dette kan du bl.a. gøre ved at designe din egen reol fra RAMWERK.

RAMWERK-reoler fås i mange forskellige afstøbninger. Du kan få en væghængt reol, men du kan også få en skoreol eller et entremøbel, hvis det er det, du gerne vil have. Læs meget mere her.

Det er dig der bestemmer!

Når du designer din egen reol hos https://ramwerk.dk/, så er det dig, der bestemmer. Der er noget fedt over selv at kunne bestemme, hvordan tingene skal se ud i dit hjem. Det er et sted at starte, at du fx designer dit eget entremøbel. Dette kan også være en skoreol som du kan blive inspireret af på siden https://ramwerk.dk/content/48-skoreol, men det kan også være noget endnu vildere, som du selv finder på.

Når det er dig, som designer fx dine egne møbler, så kan du få alting lige præcis, som du gerne vil have det. Samtidig er det kun din fantasi, som sætter grænser. Dette kan være en fryd, men det kan også være en smule nervepirrende.

Med en væghængt reol opstår mange nye muligheder for din indretning. Du må begynde at tænke i disse baner for at få mest muligt ud af det faktum, at det nu er dig, som er hjernen bag. Det er dig, som bestemmer!

Så nemt er det

Det er enormt nemt at designe sine egne reoler fra RAMWERK. Du skal bare klikke ind på deres hjemmeside, som er nem og ligetil at navigere på. Her kan du så vælge at kigge på de forskellige produkter, som du kan købe hos RAMWERK. Du kan dog også klikke dig ind på “Design selv”.

Herefter handler det bare om at slå sig løs. Nu er det nemlig tid til, at du kan få i gang med at designe den helt perfekte bogreol eller skoreol. Du kan vælge blandt forskellige farver og materialer. Du kan sætte de forskellige elementer sammen, som du synes, at du har lyst til.

Når du skal designe dig et entremøbel, så kan det være, at der er nogle særlige mål i din entre, som gør det til en fordel, at det er dig, som designer. Når du designer dit møbel, er det nemlig dig, som bestemmer størrelsen og alle møblets mål. Det gælder uanset, om du skal designe en væghængt reol eller noget helt tredje.